Meist

Chef’s Side

Meist

Chef’s Side

Puri Chef’s Side on eksklusiivne restoran tõelistele toidugurmaanidele. Lummavad vaated Haven Kakumäe jahisadamale, põhjamaine disain ning peensusteni sätitud detailid, ootavad nautlejaid endast osa saama.

Haven Kakumäe jahisadamat ehitades võeti sihiks saada Eesti parimaks sadamaks ning loomulikult käib sinna juurde ka parimat elamust pakkuv restoran. Meie restoran avati 1. juunil 2019.

Chef's Side

Peakokk Joonas Koppel on koostanud 9- ja 6-käigulise maitserännaku parimatest hooajalistest komponentidest, mille juurde saab valida ka ideaalselt sobitatud veinid.

Meil on kokku 40 istekohta, millest 9 istet asuvad köögisaare ääres, et nautida toiduelamust vastamisi meie suurepäraste kokkade ja peakokaga.

Meeldivaks elamuseks palume varuda umbes 3 tundi. Siin on võimalus nautida õhtusööki hubases ning maitsekas atmosfääris, lummavate vaadetega jahisadamale.

TUNNUSROAD

HUULED

VÄRVID

ROOS

Meie töötajad

Joonas Koppel – Peakokk

Joonase käekiri on aastaid kogunud tähelepanu ning seda iseloomustaks ideaalselt sõnapaar ”krussis klassika’’.

Teda on alati inspireerinud meie koduplaneedi kõikvõimalikud erinevad toorained, rahvusköögid, reisimine ja inimesed tema ümber. Uudsete ja klassikaliste maitsete sobitamisega ning värvikate väljapanekutega on ta suutnud üllatada ka kõige suuremaid toidugurmaane.

Kristjan Kiho – Sommeljee

Kristjan on valinud enda tee kõrvale veinimaailma, mille ajalugu küündib aastatuhandetesse ja veinimenüü välja töötlemine nõuab loomingulisust kui ka julgust. Seda tal on ja selle üle on Puri Restoran äärmiselt õnnelik.

Kristjanit inspireerib võimalus katsetada ja õppida pidevalt muutuvat veini-ja joogimaailma. Visiooniks on tal saavutada täiuslik harmoonia toidu ning joogi vahel ja ütleme ausalt, meie Chef’s Side restoranis on see kooskõla taevalik, tulge ja hinnake ise!

Tere tulemast Puri Chef's Side restorani

Meie restorani on võimalik tulla ka otse merelt – Teie jahile on olemas koht sadama külaliskail.

KÜLALISKOHAD INFO

Ootame Teid imelisele maitserännakule.